Birimi : | Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı | |||
Alt Birimi : | Beslenme Hizmetleri Birimi |
|||
Hassas Görevler | Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu | Alınması Gereken Önlemler veya Kontroller |
||
Yemek üretimi | Tüm Personel ve öğrencilere yemek hizmeti sunulmaması | Hem elektrikli hem gazlı çalışan fırınlar, dış tedarikçiler aracılığıyla yemek hizmetinin sağlanması | ||
Yemek ve yemek malzemelerinin hijyeni | Gıda zehirlenmesi | Hijyen kurallarına uyulmasının sağlanması | ||
Standartlara uygun yemek ve yemekhane malzemesinin tedariği | Gıda zehirlenmesi, malzeme israfı | Teknik şartnameye uygun ürün ve mal kabülünün gerçekleştirilmesi |
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızca 2019 Yılında ;
25 İdari Personel
32 Kadrolu İşçi
3 İşletme Personeli’ne
Kamu Personelleri Etik Kuralları Bilgilendirilme Süreci Yapılmıştır.