Birimi : Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı
Alt Birimi : Beslenme Hizmetleri Birimi
Hassas Görevler Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu Alınması Gereken Önlemler veya Kontroller

Yemek üretimi Tüm Personel ve öğrencilere yemek hizmeti sunulmaması Hem elektrikli hem gazlı çalışan fırınlar, dış tedarikçiler aracılığıyla yemek hizmetinin sağlanması
Yemek ve yemek malzemelerinin hijyeni Gıda zehirlenmesi Hijyen kurallarına uyulmasının sağlanması
Standartlara uygun yemek ve yemekhane malzemesinin tedariği Gıda zehirlenmesi, malzeme israfı Teknik şartnameye uygun ürün ve mal kabülünün gerçekleştirilmesi

 

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızca 2019 Yılında ;

25 İdari Personel

32 Kadrolu İşçi

3 İşletme Personeli’ne

Kamu Personelleri Etik Kuralları Bilgilendirilme Süreci Yapılmıştır.



460 defa görüntülenmiştir