Psikolojik Destek Birimimiz Tarafından Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Oryantasyon Sunumu Yapıldı

Kategori: Genel | 0

11.10.2017

Başkanlığımıza bağlı görev yapan Psikolog Büşra Esra AYDOĞAN talep üzerine 11.10.2017 tarihinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Psikolojik Destek konulu oryantasyon eğitimi vermiştir. Konuşmasında psikolojik destek kavramının içeriğinden bahseden Psikoloğumuz öğrencilerimizin hangi durumlarda ve ne yol izleyerek hizmetten yararlanabilecekleri hakkında da bilgi vermiştir.Öğrencilerimizin ücretsiz olarak faydalanabileceği hizmet konusunda akıllardaki soruların da yanıtlandığı oryantasyon sunumu sırasında öğrencilere birim ve psikolojik destek kavramı hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı broşürler de dağıtılmıştır.

Sunuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZDURAN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Salih ERMİŞ ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yanı sıra Daire Başkanımız Öğr. Gör. Süleyman Çelik de katılım göstermiştir.