Bâb-ı Ahi Kafeteryası Açıldı

Kategori: Genel, Haber_manset | 0

05.06.2017

Bâb-ı Ahi Kafeteryası, Daire Başkanlığımıza bağlı İktisadi İdari İşletmemiz bünyesinde hizmet vermeye başlamıştır. Geniş yelpazedeki tatlı ve tuzlu pastane ürünlerinden sıcak ve soğuk içeceklere, sütlü ve şerbetli tatlılara erişebileceğiniz kafeteryamız konumu itibariyle de ulaşılabilir bir mevkide hizmet vermektedir. Merkez Yemekhanenin arkasında yer alan camekânlı alanda konumlanan kafeteryamız personel ve öğrencilerimizin yanı sıra üniversitemize gelen misafirler tarafından da oldukça ilgi görmektedir.

Mekândaki mevcut hizmetlerin yanı sıra kafeteryamızda özel günleriniz için sipariş üzerine yaş pasta, kuru pasta ve tatlı çeşitleri de üretilmektedir. Hizmet alma kolaylığını artırmak amacıyla nakit ve kredi kartı ile ödeme yapılabilmektedir. Başkanlığımız tarafından yazılımı yapılan satış otomasyonu sayesinde ürün ve satış takibi kolaylıkla yapılabilmekte ve fişli satış yapma imkânı sunulabilmektedir. Söz konusu yazılım sayesinde günlük, haftalık, aylık ve yıllık gelir-gider maliyetimiz sistem üzerinden rahatlıkla takip edilebilmektedir. Memnuniyeti ön planda tutan işletmemiz kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam edecektir. Bu bağlamda ilerleyen zamanlarda öğrencilerimizin ve personellerimizin aidiyet hislerini artırmak amacıyla üniversitemiz hatıra ürünleri de satışa sunulacaktır.