Psikolojik Destek Birimimiz İlçe Yerleşkelerinde Faaliyetlerini Sürdürüyor

Kategori: Genel | 0

13.01.2017

Başkanlığımıza bağlı olarak görev yapan Üniversite Psikoloğumuz, ilçe yerleşkelerimizden gelen yoğun talep üzerine psikolojik destek hizmeti çalışma sahasını genişletmiştir. Genişletilen hizmet kapsamında 1 kez Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu, 2 kez de Kaman Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle buluşan Psikolog Büşra Esra AYDOĞAN talepte bulunan öğrencilerle psikolojik destek görüşmeleri yapmış ve öğrencilerin psikolojik sorunlarını değerlendirerek çözüm çalışmalarında bulunmuştur. Yerleşke öğrencilerinin ve Meslek Yüksekokulu amir ve akademisyenlerinin geri dönüşleriyle verilen hizmetin oldukça faydalı bulunduğu anlaşılmış olup ilerleyen zamanlarda da ilçe yerleşkelerinin ziyaretine devam edilmesine karar verilmiştir.